Min tro

AM_Fotograf_sverige_portraits_mehdichafik_photography (17 of 20)

Varför ska det vara så svårt?

Året 2007, 47 år, känner mig liten och förvirrad.

Sätter mig och pratar med Gud.

Om det nu är så Gud att Du finns, visa mig det. Jag ger dig, Gud, ett år, ett prövoår, och är det så att jag tycker att du håller måttet, att du håller vad du lovar mig så stannar jag kvar hos Dig.”

Året 2015, 55 år, känner mig trygg, stark och vet att jag vet vad som är sanningen och meningen med livet här på vår vackra jord.

Som du förstår så överlämnade jag mitt liv i Guds händer för 8 år sedan. Han höll måttet och håller fortfarande alla sina löften till mig. Jag är kristen, bär ett kors runt min hals.

Mitt liv har förändrats, min personlighet har förändrats, min karaktär har förändrats, allt till det bättre och min tacksamhet är stor. Mycket arbete återstår men mitt hjärta blir mjukare och mjukare. Jag tror.

Jag tror på vad Gud har gjort för mig.

I många år var jag en sökare, vad jag sökte efter visste jag inte då. Jag sökte efter något som kunde fylla mitt inre med trygghet, tillit och glädje, en inre frid.

Jag har hittat skatten, jag har hittat det som jag under så många år sökte efter jag har hittat hem.

Inga under, inga mirakler inga blixtar inget dunder,

Ett lugn, att varje dag få vakna upp till en ny dag, att få leva under Herrens beskydd är ett under ett mirakel som upprepas i det oändliga i evighet.

Även i de tuffaste av tider, för livet är ingen dans på rosor, är han här och lyfter mig så jag orkar. Jag har förstått, jag hör, av nåd har Gud öppnat mina ögon och mina öron så jag ser och hör och förstår.

Jag läser Bibeln och pratar med Gud.

Följ mig gärna här på Söndagsfika och läs om hur min tro påverkar mig och min omgivning i vardagen.