Knaprig blåbärspaj i fin form

En härlig ugnssäker form från Boda Nova  design Signe Persson-Melin.

Vad kan man göra i den? Känns ganska häftigt att sätta in en sån tunn glasform i varm ugn.

En liten blåbärspaj med knaprigt havretäcke, jo men det blir perfekt!

b1-20-

Visst är formen vacker i all sin enkelhet 🙂

IMG_7800

Jag smörjer formarna med smör

IMG_7801

Lägger lite rårivet äpple i botten

IMG_7802  IMG_7803

Sen djupfrysta blåbär blandat med socker och lite potatismjöl. Recept på det knapriga havretäcket hittar du HÄR.

IMG_7804

In i ugnen på 200 grader

IMG_7805

Serverade med lite god gräddig vaniljsås och färska blåbär

Gott att äta ur en egen portionsform:-)

 

Inga kommentarer

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.